Janne Aagaard og Knirke Egede

‘Forbrydelse og straf’: Rockerkrigen der rystede Danmark og fyldte fængslerne

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Forbrydelse og straf’: Rockerkrigen der rystede Danmark og fyldte fængslerne

Eller vælg, hvor du vil lytte

Janne har besøg af sin gamle kollega Knirke for at tale om 90’ernes rockerkrig, der blandt andet bød på panserværnsraketter, trotylattentat og et meget blodigt opgør i Liseleje.

Samfund En del af serien:

Forbrydelse og Straf

'Forbrydelse og Straf' er Heartbeats' true crime-podcast. Den farlige krimi-virus har vært Janne Aagaard lidt af siden hovedopgaven på journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler.

Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på politiskolen, redaktør ved rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns politi. Aagaard er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

Vi ved, at der sidder omkring 25 indsatte med en livstidsdom lige nu i de danske fængsler – især har medlemmer af Bandidos og Hells Angels prøvet at få en sådan dom. Hvornår er det lige, man får en livstidsdom, og hvad skal der til for at blive prøveløsladt? Vi har Knirke Egede i studiet til at tale om den store nordiske rockerkrig og straffene, der fulgte.

Find mere om
Footer graphics