Jay Mike

‘Rejsen’ med støvlenørd Jay Mike: “Jeg har hypet mig op til, at Lukaku skal score i MIN støvle for MIT hold”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

‘Rejsen’ med støvlenørd Jay Mike: “Jeg har hypet mig op til, at Lukaku skal score i MIN støvle for MIT hold”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Fodbolden er ved at vende tilbage. Det fejrer vi med at have støvlenørd Jay Mike i studiet hos Drux, hvor der også tales om at følge sin passion.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Jay Mike, der går under det borgerlige navn Jakob Michaelsen, er støvlenørd. Og bare lige for at sætte tingene lidt i perspektiv for dig, så er Jakob indehaver af en samling fodboldstøvler, der tæller omtrent 500 par, som alle er blevet brugt på banen. I 2008 begyndte Jakob at skrive anmeldelser af fodboldstøvler for fodboldforretningen Unisport. Det skulle senere vise sig at blive hans karriere. Nu bruger han nemlig sin tid på at lave Youtube-videoer for selvsamme Unisport, som i mellemtiden har vokset sig fra lokal forretning til internationalt brand.

I dag er han gæst hos Danijel Drux for at tale om at følge sin passion og sit drive, i stedet for at følge en gængs karrierevej. Danijel og Jakob kommer også omkring nogle af de store stjerner, Jakob har mødt, og en skæbnesvanger kamp, hvor angriberen Romelu Lukaku spiller i en støvle, som Jay Mike har designet. Og så glædes de selvfølgelig begge over at fodbolden så småt er ved at vende tilbage.

Playliste:

  • AJ Tracey – False 9
  • Fatboy Slim – The Rockafeller Skank
  • Headie One – Home
  • 20syl, Oddisee – Ongoing Thing
Find mere om
Footer graphics