Kamilla Seidler

‘Rejsen’ med stjernekok Kamilla Seidler: “Jeg tager en brødkniv frem til 90 kr og skærer en frossen tun, og så går de helt amok”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Kamilla Seidler Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med stjernekok Kamilla Seidler: “Jeg tager en brødkniv frem til 90 kr og skærer en frossen tun, og så går de helt amok”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kamilla Seidlers rejse har været vild. Lyt med når hun gæster podcasten ‘Rejsen’, hvor hun deler ud af sine historier og erfaringer fra kokkebranchen.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Kamilla Seidler roder sig rigtig ofte ud på steder, hvor hun ikke kan bunde. Det har hun gjort med et restaurantprojekt i Bolivia og kulinariske eventyr fra Somaliland til Pakistan. Nu er hun hjemme i København som køkkenchef for Restaurant Lola i den gamle mølle på Christianshavns vold, hvor hun serverer mad, inspireret af alle de steder hun har rejst.

I dette afsnit af fortæller Kamilla om at slå igennem i en hård branche, og om altid vælge den mest besværlige vej til succes. Den har hun dog fået, og hun er blevet kåret til årets kvindelige køkkenchef i Latinamerika, mens Lola har høstet flotte anmeldelser. Lyt med og bliv inspireret, lær hvor man får den bedste shawarma (ifølge vært Danijel Drux) og tag en tur til restaurant Lola og smag Kamillas overdådige retter.

Playliste:

  • James Morrison – Too Late for Lullabies
  • Fabolous – Can You Hear Me
  • Air – Sexy Boy
  • Jay-Z feat Mecca – Feelin’ It
Footer graphics