Podcasten ‘Rejsen’ med Anna Lin: “Der er en dum idé om, at du ikke må vide, at du ser godt ud”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Podcasten ‘Rejsen’ med Anna Lin: “Der er en dum idé om, at du ikke må vide, at du ser godt ud”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Anna Lin blev i 2017 optaget på DR’s Talenthold og har siden da haft rekordfart mod tv-stjernerne. I denne episode af ‘Rejsen’ tager den nye vært, Ida-Sophia, på besøg i Anna Lins lejlighed til en samtale om at eje sit eget udtryk som kvinde.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Anna Lin er med rekordfart gået fra barista på Espresso House til folkekær tv-vært. Vi skal ikke længere tilbage end 2017 for at finde starten på Anna Lins professionelle karriere.

Dengang nød hun et sabbatår, hvor hun arbejdede i Espresso House. Det var den vinter, hvor hun søgte om at blive optaget på DR’s prestigefyldte Talenthold-uddannelse. Og hendes karriere er siden da gået i raketfart mod stjernerne.

I februar 2021 fik Anna Lin lov at tage over som vært på programmet ‘Kender Du Typen?’ efter den folkekære Mads Steffensen.

Know You’re Beautiful

Og hendes karriere i flimmerkassen er gået hurtigt, siden hun først blev vært på DR’s børneprogram ‘Ultra Nyt’ og dernæst lavede seksualundervisning til børn i ‘Under Dynen med Anna Lin’. Og det er måske meget naturligt, for Anna Lin har altid nydt rampelyset.

“Jeg troede, jeg ville være skuespiller, men fandt ud af, at teater ikke interesserede mig – jeg kunne bare godt lide at stå på scenen,” fortæller hun og griner.

Og hun lægger heller ikke skjul på, at hun nyder at være på skærmen:

“Jeg er ikke nervøs for at have photoshoot-billeder på min instagram. Jeg er ikke nervøs for at stille mig frem i offentligeheden og tage et billede. Den kultur om at hade feminine personer som ved, de er flotte, er jeg færdig med. Der er en dum idé om, at du ikke må vide, at du ser godt ud. Det ligesom den der One Direction-sang ‘You Don’t Know You’re Beautiful, That’s What Makes You Beautiful‘. Nej, du må godt vide, at du er smuk!”

De kommer alligevel til at like det

Anna Lin har som mission at lære unge, at de ikke skal skamme sig over at performe og iscenesætte sig selv. Noget som podcastvært Ida-Sophia, som er private venner med Anna Lin, selv har været inspireret af:

“Du har været en inspiration for mig til ikke at følge skam, når det kommer til at iscenesætte mig selv og være sådan – hey tag lige et billede af mig foran den her væg i offentligheden. For alle dem, der glor, når de går forbi, skal ikke styre mig,” siger Ida-Sophia.

“Ja, og de kommer alligvel allesammen til at like det på Instagram en time senere,” tilføjer Anna Lin grinende.


Hør hele episoden her.

Footer graphics