Phlake

‘Rejsen’ med albumaktuelle Phlake: “En genial ting opstod ved et uheld, og det var vi nødt til at forfølge”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med albumaktuelle Phlake: “En genial ting opstod ved et uheld, og det var vi nødt til at forfølge”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Phlake er i dag udkommet med nyt studiealbum. I den anledning gæster de Danijel Drux for at fortælle om det, og om den vilde rejse de har været på.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Da Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær “fandt hinanden”, opstod der noget særligt. Jonathan Elkær var en garvet musikproducer, der havde arbejdet med nogle af de største danske artister, som kom fra Albertslund. Mads Bo Iversen, ligeledes fra Albertslund, var kørt død i studiet på RUC, men gemte på en sangstemme, der var som skabt til R&B. Sammen dannede de duoen Phlake, der i 2015 bragede igennem på den danske musikscene med førstesinglen ‘So faded’ – og med ‘Pregnant’ og ‘Angel Zoo’ cementerede Phlake sig som et af de største R&B-navne i Danmark.

Nu er de klar med deres nye album, som de har lavet sammen med den enigmatiske Mercedes the Virus. I den anledning er de gæster i studiet hos Danijel Drux, som kender Mads Bo fra en ilter affære på fodboldbanen. Følg deres rejse fra Landsbyen og Galgebakken i Albertslund til L.A. og mødet med musikproduceren Teddy Riley i Las Vegas – og tilbage til studiet i København. Deres rejse har været for vild, men de har altid bevaret jordforbindelsen og været klar på at give af sig selv.

Trackliste:

  • Phlake – Angel Zoo
  • Donell Jones – Do U Wanna
  • The-Dream – Falsetto
  • Two Another – Coming Alive
Find mere om
Footer graphics