Centrum

Anemone og Silje fra tv-serien ‘Centrum’: “Hvis det hele stopper i morgen, kan vi jo bare gå tilbage til at være unge”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Silje og Anemone Foto: Rita Kuhlmann

Anemone og Silje fra tv-serien ‘Centrum’: “Hvis det hele stopper i morgen, kan vi jo bare gå tilbage til at være unge”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vores gæster i ‘Rejsen’ har i modsætning til de fleste andre haft et ret vildt 2020, hvor deres verden er blevet vendt op og ned efter deres medvirken i ‘Centrum’.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

“Hej, det er Jonas. Jeg har sådan et projekt, jeg godt kunne tænke mig, at du var med i. Vi mødes på tirsdag, har det sjovt og så ser vi, hvordan det går”. Nogenlunde sådan lød det over telefonen, da filminstruktør Jonas Risvig kontaktede Anemone og Silje for at spørge dem, om de havde lyst til at være med i en ny serie, der skulle udgives på YouTube, da Coronakrisen var på sit højeste i foråret.

Det ville Anemone og Silje gerne, og hvad der skulle have været en soloforestilling med beskedne forventninger, blev til en kæmpe succes med tusinder af trofaste seere, når et nyt afsnit af ‘Centrum’ rullede ud på YouTube. Nu er den succesfulde web-serie så tilbage på skærmen i form af en julekalender, der havde premiere i går.

I dette afsnit af ‘Rejsen’ taler de to skuespillere Silje Havmøller Schmidt og Anemone Camphausen, der spiller Luna og Agnes i serien, med Danijel ‘Drux’ i studiet om at blive kastet ud på dybt vand, og om følelsen af at have haft det bedste 2020, mens resten af landet og verden har haft det hårdt.

Centrum
Silje og Anemone Foto: Rita Kuhlmann

Playliste:

  • Artigeardit – HVA SKAL JEG SIGE
  • Amina ft. Gilli – Winter Season
  • Giggs ft. Dave – Straight Murder
  • ELOQ ft. Cy – Rooftop
  • Skinz ft. Luna – Fuck dig
Find mere om
Footer graphics