Citybois

‘Rejsen’ med Citybois: “Musik handler om at samle alle, og har man gjort det, så er man en succes”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Rejsen’ med Citybois: “Musik handler om at samle alle, og har man gjort det, så er man en succes”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Citybois arbejder på deres første dansksprogede album. Du kan få et smuglyt til et af numrene her i podcasten, hvor du selvfølgelig også får hele Bois’nes rejse.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Vært på ‘Rejsen’ Danijel ‘Drux’ Deletic får besøg af Anthon Knudtzon og Thor Farlov, de to medlemmer af duoen Citybois til en ærlig snak om at blive voksne i skyggen af ‘X-Factor’, der har hængt som en velmenende onkel over Thor og Anthons skuldre, siden de var 15 år gammel. De seneste par år er de dog begyndt at vokse ud af skyggen, og nu er de snart klar med deres første hele dansksprogede album.

Snakken kommer også ind på, hvilken musik Anthon og Thor selv lytter til, om at skrive på dansk, forelskelse og en vild scene på Distortion Festival for år tilbage.

Trackliste:

  • Citybois – Sig Mig
  • PARTYNEXTDOOR – PGT
  • Citybois – Ringer i morgen
  • Slim – In the bag ft. M. Huncho
  • Majid Jordan – OG Heartthrob
Find mere om
Footer graphics