Anthon Louis

‘Rejsen’ med festpromotor Anthon Louis: “At starte en natklub er lidt som at flyve et svævefly – man prøver bare at holde den oppe”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Anthon Louis Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med festpromotor Anthon Louis: “At starte en natklub er lidt som at flyve et svævefly – man prøver bare at holde den oppe”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Rejsen’ får Danijel ‘Drux’ besøg af Anthon Louis, manden bag flere succesfulde natklubber i København og for nylig i vælten med sit og vennernes t-shirt brand.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

“Jeg har ikke brug for dig, jeg har ikke brug for dig, jeg har brug for dig!” Sådan lød dommen fra Jesper Buch i programmet ‘Løvens Hule’ på DR, da Anthon Louis sammen med to af sine kompagnoner havde præsenteret deres forretning ‘Bare en t-shirt’. Serieiværksætteren ville kun have Anthon Louis med videre.

Men hvorfor nu egentlig det? I dette afsnit afsnit af ‘Rejsen’ får vært Danijel ‘Drux’ Deletic besøg af Anthon Louis, så vi kan komme lidt ind under huden på den unge fyr, der fik løverne til at grave dybt ned i pengepungen. Vi kommer omkring Anthons fortid som ishockeystjerne in spe i Hørsholm, hans rejse henimod at blive en af de førende festarrangører i København, og selvfølgelig kommer vi også ind på, hvordan det var at være med i ‘Løvens Hule’.

Anthon Louis
Foto: Rita Kuhlmann

Playliste:

  • Fredo ft. Dave – Money Talks
  • Nipsey Hussle, Jay-Z – What It Feels Like
  • Mr Eazi, Efya – Skin Tight
  • Wale ft. Bryson Tiller – Love… (Her Fault)
Footer graphics