frederikke legaard

‘Rejsen’ med Frederikke Legaard fra ‘Den store bagedyst’: “Jeg prøver at være en smule mere egoistisk, for så ender jeg med at skuffe færre”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Frederikke Legaard Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med Frederikke Legaard fra ‘Den store bagedyst’: “Jeg prøver at være en smule mere egoistisk, for så ender jeg med at skuffe færre”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Den tidligere bagedystvinder Frederikke Legaard er gæst i ‘Rejsen’, hvor hun taler om sin ADHD-diagnose og sit kunstneriske virke.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

“Klar, parat, bag!” Sådan lyder Timm Vladimirs startskud, når de håbefulde amatørbagere dyster om at blive den næste vinder af ‘Den store bagedyst’. Da det populære kageshow løb over skærmen sidste år, blev seerne præsenteret for en ung kvinde med et kreativt talent, der føltes, som om det hørte til på en større scene end en bagekonkurrence.

Frederikke Legaard vandt 2019’s udgave af ‘Den store bagedyst’ med sit kreative håndelag, men i stedet for at træde ind i den store mediemølle, som følger i hælene på sådan en sejr, har hun fokuseret på sine kunstneriske ambitioner.

Nu er hun gæst hos Danijel ‘Drux’ i ‘Rejsen’, hvor snakken går om, hvordan Frederikke for nyligt fandt ud af, at hun har ADHD, og hvordan det har påvirket hende gennem hendes opvækst og i sit kreative virke. Der skal selvfølgelig også tales bagedyst, som var en psykisk og fysisk hård oplevelse for Frederikke, men der afsløres også lidt bage-hemmeligheder fra den tidligere vinder.

Playliste:

  • The Weeknd – Faith
  • Loski – Teddy Bruckshot 2
  • Kendrick Lamar ft. Jhené Aiko – Growing Apart (To Get Closer)
  • ANYA – Se Mig Nøgen
Footer graphics