Amanda Collin

‘Rejsen’ med skuespiller Amanda Collin: “Jeg er endelig nået dertil, hvor jeg er ok med at kunne miste det hele igen”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Amanda Collin Foto: Marina Pepelanova

‘Rejsen’ med skuespiller Amanda Collin: “Jeg er endelig nået dertil, hvor jeg er ok med at kunne miste det hele igen”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Rejsen’ får Danijel Drux besøg af skuespilleren Amanda Collin, der fortæller om sit skuespil, og hvordan hun finder ind i sine roller.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Fra ‘En frygtelig kvinde’ og den onde Malene i ‘Undtagelsen’ til androiden Mother i Ridley Scotts nye sci-fi-serie ‘Raised by Wolves’ på HBO. Skuespiller Amanda Collin har de senere år oplevet en rivende udvikling i sin karriere, der senest har landet hende en af de bærende roller i den internationale HBO-serie. Collin har taget chancer undervejs, og det seneste år har været sjælegranskende, hvilket har ført hende til erkendelsen af, at hun er klar til at kunne miste al succes i morgen, velvidende at hun gav hele sig selv undervejs.

I dette afsnit af ‘Rejsen’ taler hun med vært Danijel Drux om sin vej til at blive skuespiller, og hvordan hun finder ind i sine karakterer.

Playliste:

  • Stepz – Ung Akhee
  • Gunna – Who You Foolin
  • Nick Mulvey – Moment of Surrender
Find mere om
Footer graphics