Cecilie Ludwig Uttrup

‘Rejsen’ med cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig: “Jeg ville ønske, at flere gjorde lige præcis det, der gør dem glade”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Cecilie Ludwig Uttrup Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig: “Jeg ville ønske, at flere gjorde lige præcis det, der gør dem glade”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvordan lærer man at følge sine drømme? For Cecilie Uttrup Ludwig er det at gøre det, som gør dig glad, og glæde fandt hun selv i en cykelklub i Herlev som ung teenager.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Cecilie Uttrup Ludwig aka Cykel Cille blev landskendt efter et interview, hun gav oven på sin podieplads i Flandern Rundt. Hendes umiddelbare energi og glæde skinnede igennem, da hun fortalte om begivenhederne ude på ruten op til finalen, hvor hun “put the hammer down!” Derfra har hendes stjerne bare vokset sig større og større, ikke mindst i kraft af hendes fremragende resultater på landevejene. I et hektisk efterår er det blevet til en 2. plads i Flèche Wallonne og en 1. plads i bjergkonkurrencen i Giro Rosa, hvor det også blev til en samlet 4. plads i klassementet blot to sekunder fra podiet.

Cecilie er en klasserytter, og hendes interviews har opnået nærmest legendestatus, der har givet hende optræden i Natholdet. Men for at nå dertil har det krævet hårdt arbejde og viljen til at forfølge sine drømme. Det er netop det, som hun er i ‘Rejsen’ for at tale om med vært Danijel ‘Drux.

Playliste:

  • Meek Mill – Gave Em Hope
  • Toni Braxton ft. Loon – Hit the Freeway
  • Future ft. Lil Wayne – Karate Chop (Remix)
  • Survivor – Eye of the Tiger
Find mere om
Footer graphics