Tobias Rahim

‘Rejsen’ med sanger Tobias Rahim: “På trods af alt, er der så noget sted i verden, du hellere ville være født end lige her?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Tobias Rahim. Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med sanger Tobias Rahim: “På trods af alt, er der så noget sted i verden, du hellere ville være født end lige her?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Tobias Rahim har i en alder af 31 år haft en helt vild rejse med et kommercielt gennembrud i Ghana og et langt ophold i et af Columbias værste slumkvarterer.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

I en alder af blot 31 år har den danske sanger Tobias Rahim oplevet lidt mere end gennemsnittet. Han har introduceret reggaeton genren i Danmark med duoen Camilo og Grande, slået igennem under kunstnernavnet Tony Tabu i Ghana og optrådt for millioner af seere i vestafrikansk fjernsyn. Og så har han boet en stor del af sit liv i et slumkvarter i storbyen Cali i Columbia, hvilket har haft stor indflydelse på Tobias liv og musikalske udtryk. Han beskriver det som sit andet hjem, og har mange minder, gode som dårlige, derfra.

Det var et af de dårlige minder, som sendte ham hjem til Danmark, da han på gaden i Cali så en mand på gaden blive skudt i hovedet. Slumkvarterets hårdhed og fuldstændige ulykke blev for meget, og Tobias tog hjem for at arbejde. Nu er Tobias klar med sit nye album ‘National Romantik 2021’, som er hans hyldest til det Danmark, han holder af.

Hele historien kan du høre i podcasten, hvor han taler med vært Danijel ‘Drux’ om hele rejsen, om at være dansk-kurder på fodboldbanen i Aarhus som barn og ung, og have svært ved at føle sig rigtigt hjemme.

Playliste:

  • Tobias Rahim – Luk mig op
  • J Balvin – Primera Cita
  • Benny Jamz – Sympati
  • Tobias Rahim – Mmm mmm mmm
Tobias Rahim
Tobias Rahim Foto: Rita Kuhlmann
Find mere om
Footer graphics