Martin Braithwaite

‘Rejsen’ med Martin Braithwaite: “Folk kan grine af mig i hele verden, men jeg prøver ting, laver fejl og udvikler mig”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med Martin Braithwaite: “Folk kan grine af mig i hele verden, men jeg prøver ting, laver fejl og udvikler mig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Martin Braithwaite er dagens gæst i ‘Rejsen’ med Drux, hvor fodboldspilleren deler ud om livet i en af verdens største fodboldklubber, og hvordan han havnede der.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Vi er klar med nye afsnit af ‘Rejsen’, hvor vært Danijel ‘Drux’ Deletic interviewer kulturpersonligheder. I dette afsnit er det ingen ringere end landsholds- og Barcelonaspiller Martin Braithwaite, som Danijel besøger på Martins hotel efter kampene mod Belgien og England i Parken.

Martin Braithwaite tog fusen på hele fodboldverdenen, da han i februar helt sensationelt skiftede Leganés ud med med FC Barcelona. Men hvis man spørger Martin, så giver det hele mening. Martin lever efter reglen, at intet er urealistisk, og han efterlever reglen i en perfekt kombination af en helt igennem afslappet vestjysk attitude og en tro på, at tingene kommer til den, der arbejder hårdt for det og sætter sig selv på spil. Den tilgang kommer fra hans amerikanske side af familien.

I podcasten taler Drux med Braithwaite om hans livsfilosofi, livet i Barca, samspillet med Messi og et rygte om rygnumre.

Playliste:

  • Pop Smoke ft. A Boogie wit da Hoodie – ‘Hello’
  • Chris Brown ft. Swizz Beats & Lil Wayne – ‘I Can Transform Ya’
  • Lil Baby – ‘Emotionally Scarred’
  • Burna Boy – ‘Way Too Big’
Find mere om
Footer graphics