Peter Bjelskou og Ole Henriksen

‘Poprefleksioner’: Ole Henriksen om at omprogrammere sin hjerne til at tænke positivt

‘Poprefleksioner’: Ole Henriksen om at omprogrammere sin hjerne til at tænke positivt

Hør hvordan du får det bedst mulige liv i en livlig beretning fra cremekongen, Ole Henriksen, himself.

Livsstil En del af serien:

Poprefleksioner

I podcast-serien 'Poprefleksioner' inviterer vært Peter Bjelskou gæster i studiet og behandler nogle af de største fænomener indenfor amerikansk populærkultur. Serien dykker ned i aktuelle emner og trækker også tråde tilbage i historien.

Peter Bjelskou er uddannet ph.d. i amerikanske studier fra State University of New York og har undervist på flere danske og amerikanske universiteter. I 2014 udgav han bogen 'Branded Women in U.S. Television: When People Become Corporations', om hvordan amerikanske TV-programmer bruges til at markedsføre brands og produkter – lige fra 1950’ernes sit-coms og quizprogrammer til nutidige realityshows som 'The Real Housewives of New York City'.

I denne episode har vært Peter Bjelskou inviteret Ole Henriksen i studiet til en snak om, hvordan man skaber det bedst mulige liv, med afsæt i Ole Henriksens nye bog ‘Det skal føles godt: Tag hjertet med på vejen mod succes’. Det er en kærlig selvhjælpsbog, baseret på Henriksens erfaringer fra et autentisk liv.

Det bliver også til en samtale om Ole og ægtemanden Lawrences nye lejlighed i København, om hvordan det er at arbejde med nogle af verdens allerstørste stjerner som David Bowie, og om hvordan Ole Henriksens forhold til USA har ændret sig gennem årene.

Playliste:

  • Frank Sinatra – I’ve Got You Under My Skin
  • David Bowie – Fame
  • Greenskeepers – Lotion
Footer graphics