Erkan Özden

‘Poprefleksioner’: Hvordan skal vi som danskere høre så meget om USA i medierne?

‘Poprefleksioner’: Hvordan skal vi som danskere høre så meget om USA i medierne?

Tidligere Washington-korrespondent Erkan Özden er i studiet og taler om det amerikanske præsidentvalg.

Livsstil En del af serien:

Poprefleksioner

I podcast-serien 'Poprefleksioner' inviterer vært Peter Bjelskou gæster i studiet og behandler nogle af de største fænomener indenfor amerikansk populærkultur. Serien dykker ned i aktuelle emner og trækker også tråde tilbage i historien.

Peter Bjelskou er uddannet ph.d. i amerikanske studier fra State University of New York og har undervist på flere danske og amerikanske universiteter. I 2014 udgav han bogen 'Branded Women in U.S. Television: When People Become Corporations', om hvordan amerikanske TV-programmer bruges til at markedsføre brands og produkter – lige fra 1950’ernes sit-coms og quizprogrammer til nutidige realityshows som 'The Real Housewives of New York City'.

I dette andet afsnit af ‘Poprefleksioner’ handler det om det amerikanske præsidentvalg, når Erkan Özden gæster programmet. De to træder sammen et skridt tilbage og ser på nogle af de større strømninger i valgkampen. Özden har været vært på ‘DR2 Udland’ og nyhedsoplæser for TV Avisen, hvor han tillige har været redaktionssekretær. I sommeren 2011 blev han DR’s korrespondent i den amerikanske hovedstad Washington.

Find mere om
Footer graphics