Rasmus Hougaard

‘Hvordan går det?’ med mindfulness coach Rasmus Hougaard: “Det starter med sindet”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Rasmus Hougaard

‘Hvordan går det?’ med mindfulness coach Rasmus Hougaard: “Det starter med sindet”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvad går det der mindfulness egentlig ud på og hvordan kommer jeg i gang? Det er omdrejningspunktet for dette afsnit af ‘Hvordan går det?’

Livsstil En del af serien:

Hvordan går det?

Vi har aldrig haft bedre forudsætninger for at have det godt. Men har vi det godt nok? Alt imens vi aldrig har været friere, rigere og mere forbundne, bliver flere og flere ramt af stress, depression og angst. Mange af os har en følelse af, at vi ikke har helt styr på livet. At vi er for meget oppe i vores eget hoved og halter efter det meningsfulde og lykkelige liv. At livet er dét, der sker lige nu og her, mens vi har travlt med at lægge andre planer.

I “Hvordan går det?” undersøger Jens Hjorth-Larsen, hvordan danskerne egentlig går og har det, og hvordan vi kan få det endnu bedre.

Vi fortsætter vores podcastserie ‘Hvordan går det?’ for at prøve at finde ud af, om vi egentlig har det godt nok. I dette afsnit møder vi buddhist og mindfulnessekspert Rasmus Hougaard.

Han vejleder nogle af de største danske og internationale virksomhedsledere med at målrette deres fokus, så de bedre kan klare det daglige arbejde mere målrettet. I dette afsnit fokuserer vært Jens Hjorth Larsen sammen med Rasmus på, hvad det er mindfulness og meditation går ud på, og hvordan man selv kan begynde at dyrke meditation i sin hverdag.

Rasmus er founder og CEO hos Potential Project og har blandt andet skrevet bogen ‘1 sekund foran’, som netop er en vejledning til, hvordan man opnår bedre performance og velvære hos sig selv og sine medarbejdere.

Footer graphics