Hospice

‘Hvordan går det?’ med en hospiceleder: “Den måde, vi lever på, er også den måde, vi dør på”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Sankt Lukas Stiftelsen

‘Hvordan går det?’ med en hospiceleder: “Den måde, vi lever på, er også den måde, vi dør på”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af podcasten får vi besøg af hospiceleder Thomas Feveile, der deler sine betragtninger om, hvad døden kan lære os om at leve.

Livsstil En del af serien:

Hvordan går det?

Vi har aldrig haft bedre forudsætninger for at have det godt. Men har vi det godt nok? Alt imens vi aldrig har været friere, rigere og mere forbundne, bliver flere og flere ramt af stress, depression og angst. Mange af os har en følelse af, at vi ikke har helt styr på livet. At vi er for meget oppe i vores eget hoved og halter efter det meningsfulde og lykkelige liv. At livet er dét, der sker lige nu og her, mens vi har travlt med at lægge andre planer.

I “Hvordan går det?” undersøger Jens Hjorth-Larsen, hvordan danskerne egentlig går og har det, og hvordan vi kan få det endnu bedre.

Vi kender nok allesammen til tanker og ønsker om, hvad vi gerne vil nå, inden vi dør. Vi vil gerne se alverdens smukke steder rundt om i verden, vi vil anerkendes for vores karrierer, møde kærligheden, være bedre mennesker, gode forældre.

Thomas Feveile

Men hvordan reagerer de mennesker, der har døden stående for døren på, at de snart skal herfra? I dette afsnit af podcastserien ‘Hvordan går det?’ har vært Jens Hjorth-Larsen besøg af hospiceleder på Skt Lukas stiftelsens hospice Thomas Feveile til en snak om, hvad døden kan lære os om at leve.

Find mere om
Footer graphics