morten fenger

‘Hvordan går det?’ med psykolog Morten Fenger: Når mobilen tager magten

Eller vælg, hvor du vil lytte
Morten Fenger, Foto: Rita Kuhlmann

‘Hvordan går det?’ med psykolog Morten Fenger: Når mobilen tager magten

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Hvordan går det’ ser vi nærmere på hvor stor indflydelse vores smartphones har på vores mentale sundhed.

Livsstil En del af serien:

Hvordan går det?

Vi har aldrig haft bedre forudsætninger for at have det godt. Men har vi det godt nok? Alt imens vi aldrig har været friere, rigere og mere forbundne, bliver flere og flere ramt af stress, depression og angst. Mange af os har en følelse af, at vi ikke har helt styr på livet. At vi er for meget oppe i vores eget hoved og halter efter det meningsfulde og lykkelige liv. At livet er dét, der sker lige nu og her, mens vi har travlt med at lægge andre planer.

I “Hvordan går det?” undersøger Jens Hjorth-Larsen, hvordan danskerne egentlig går og har det, og hvordan vi kan få det endnu bedre.

Hvor meget tid bruger du på din telefon? De fleste er nok ikke i tvivl om, hvor meget af vores opmærksomhed vores smartphones stjæler hver dag, men måske ikke alle ved hvor skadelig den er for vores mentale sundhed. For i stedet for at søge tryghed og fællesskab i vores nære relationer, står telefonen konstant til rådighed til at give os en falsk erstatning.

I dette afsnit af vores podcastserie ‘Hvordan går det?’ får vært Jens Hjorth-Larsen besøg af psykolog Morten Fenger. Morten er ekspert i mobilafhængighed og har skrevet bogen ‘Når mobilen tager magten’

Find mere om
Footer graphics