Tor Nørretranders

‘Hvordan går det?’ med Tor Nørretranders: “Bare fordi vi fjerner årsagerne til ulykke, giver det ikke mere lykke”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Tor Nørretranders

‘Hvordan går det?’ med Tor Nørretranders: “Bare fordi vi fjerner årsagerne til ulykke, giver det ikke mere lykke”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit er vært Jens Hjorth-Larsen taget en tur til Samsø for at tale med forfatter Tor Nørretranders. Nørretranders har en helt særlig plads i Jens’ liv, da hans bog ‘Glæd dig’ var en af de første selvudviklingsbøger, som Jens læste på sit teenageværelse.

Livsstil En del af serien:

Hvordan går det?

Vi har aldrig haft bedre forudsætninger for at have det godt. Men har vi det godt nok? Alt imens vi aldrig har været friere, rigere og mere forbundne, bliver flere og flere ramt af stress, depression og angst. Mange af os har en følelse af, at vi ikke har helt styr på livet. At vi er for meget oppe i vores eget hoved og halter efter det meningsfulde og lykkelige liv. At livet er dét, der sker lige nu og her, mens vi har travlt med at lægge andre planer.

I “Hvordan går det?” undersøger Jens Hjorth-Larsen, hvordan danskerne egentlig går og har det, og hvordan vi kan få det endnu bedre.

Dengang blev bogen læst med blandede følelser, da bogens budskab dengang klingede hult for en ung fyr, der på det tidspunkt var mere fokuseret på de ting, han kunne kontrollere end de spontane små glæder i livet.

Samtalen med Tor Nørretranders tager derfor afsæt i bogen ‘Glæd dig’, som netop handler om at finde lykke og glæde i de små ting, vi får foræret i vores hverdag i stedet for at jagte lykken, hvor den ikke kan opnås.

Hvordan går det
Vært Jens Hjorth-Larsen med sin redaktør Andreas Saxild på Samsø. Foto: Tor Nørretranders
Find mere om
Footer graphics