Equinox

Debatpodcasten ‘Citat slut’: Denne gang om mennesker der forsvinder, og politikere der er stressede

Debatpodcasten ‘Citat slut’: Denne gang om mennesker der forsvinder, og politikere der er stressede

Heartbeats’ aktuelle kulturpodcast, ‘Citat slut’, er tilbage – denne gang om det pragtfulde ved at læse skønlitteratur ved sengetid, stressede politikere og hvor svært det er, at vi allesammen går og har det skidt.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

I ‘Citat slut’-panelet denne gang sidder Tony Scott, Ditte Giese og Le Gammeltoft, som hver har medbragt et kulturprodukt eller en debat. Men først skal de lige omkring Corona, og hvad vi skal stille op med, at alle lidt går rundt og har det ad helvedes til og mistrives og er ensomme.

Ugens tre kulturanbefalinger er:

1. ‘Equinox’ – dansk serie på Netflix

En hel gymnasieklasse forsvandt for 20 år siden. Hvad skete der? En lillesøster er på jagt efter sandheden, og den er ret uhyggelig. Ny dansk dramatik med tryk på drama.

2. Debat om politikere med stress

Flere folketingsmedlemmer har meldt sig syge med stress, senest politisk leder for Liberal Alliance Alex Vanopslagh. Vi tager debatten om, hvorvidt det simpelthen er for krævende at være politiker i dag. Og hvorfor holder de så mange møder?

3. Er ‘Is-slottet’ måske den smukkeste norske bog nogensinde?

Tarjei Vesaas’ klassiker fra 1963 om venskabet mellem de to 11-årige piger, Unn og Siss i en vinterramt by i Norge. De indgår en pagt, der sker noget uforklarligt, Unn forsvinder – imens naturen og følelserne vælter frem.

Footer graphics