Citat slut

Den nye kulturpodcast ‘Citat slut’: Kan kvinder være sjove, og har Tricky røget for meget bong?

Foto: Rita Kuhlmann

Den nye kulturpodcast ‘Citat slut’: Kan kvinder være sjove, og har Tricky røget for meget bong?

Tag et musikalbum, en tv-serie, et liveshow og en dokumentarserie og tilsæt fire sludrende kulturmennesker. Resultatet er Heartbeats’ nye kultur-podcast, ‘Citat slut’.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Er triphop-kongen Tricky stadigvæk relevant på sit nye sørgealbum, ‘Fall to Pieces? Har Iben Hjejle og Signe Lindkvist tilstrækkeligt med funnny bones i ‘Sitter-Show i Snegletempo’? Får man sympati for Twerk Queen i DR-dokumentaren ‘Hvem vil voldtage Louise’? Og skal man frygte de venstreorienterede økoflippere i sektserien ‘Partisan’?

I Heartbeats’ nye kulturprogram ‘Citat slut’ har Le Gammeltoft, Tony Scott, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner hver især taget et stykke kultur med, som dissekeres, endevendes, skilles ad og sættes sammen på ny. Alle holdninger er velkomne. Og dog. For er det tilladt at stille spørgsmålstegn ved, om der findes for få sjove kvinder?

Footer graphics