Citat slut

‘Citat Slut’: Hvorfor blinker julemanden ikke til sin Coca-Cola – og overspiller Gillian Anderson i ‘The Crown’?

Foto: Rita Kuhlmann

‘Citat Slut’: Hvorfor blinker julemanden ikke til sin Coca-Cola – og overspiller Gillian Anderson i ‘The Crown’?

Nogle få ser DR3, de fleste elsker ‘The Crown’, og ALLE kan lide en kold Coca-Cola. Lyden overstyrer igen, når kulturpanelet er samlet.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Tony Scott fumler med sin bærbare computer for at forsøge at finde Coca-Colas nye julereklame, men det lykkes ikke. Så er det godt, at både Le Gammeltoft og Kristoffer Zøllner sagtens kan huske den to minutter og 30 sekunder lange film, som endnu en gang skal understrege, hvad der er universets største læskedrik. 

Men hvad er universets største tv-serie lige nu? Er det virkelig ‘The Crown’, som netop er gået i gang med sin fjerde sæson? Og hvordan går det, når DR3 transformerer Sigurd Hartkorn Plaetners fine ungdomsroman, ‘Noget om Vitus’, til en tv-serie?

Footer graphics