Citat slut

‘Citat slut’: Om skaktræk, udkants-seksualitet, Nick Cave – og lidt om Le Gammeltofts “nye” kæreste

Foto: Rita Kuhlmann

‘Citat slut’: Om skaktræk, udkants-seksualitet, Nick Cave – og lidt om Le Gammeltofts “nye” kæreste

Tv-serien ‘The Queen’s Gambit’, Malte Tellerups roman ‘Hedeselskabet’ og Nick Caves besøg i Danmark bliver udsat for panelets skarpe blik.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Det har på alle måder været en handlingsmættet uge, hvor mutationsvirus og det amerikanske præsidentvalg har præget det meste af dagsordenen. Men det har også været ugen, hvor Le Gammeltoft – langt om længe – sprang ud som kærestekedelig med Tommy Ahlers, og hvor Nick Cave besøgte Den Sorte Diamant.

Det første taler Kristoffer Zøllner, Tony Scott og Le Gammeltoft kun lidt om, mens Nick Cave altid kan medføre en god diskussion. Det kan den nye tv-serie på Netflix, ‘The Queen’s Gambit’, også. Og lad os sige det sådan her: De tre er ikke enige!

Mere roligt forløber det, da Malte Tellerups nye roman, ‘Hedeselskabet’ kommer på bordet.

Footer graphics