Citat slut

‘Citat slut’: Hvorfor handler alting i øjeblikket om enten køn, seksualitet eller død?

Foto: Rita Kuhlmann

‘Citat slut’: Hvorfor handler alting i øjeblikket om enten køn, seksualitet eller død?

Mordet på Kim Wall som tv-serie, et værk om incest, en podcast om et vildt venindefælleskab og ny satire der især tager pis på kvinders online-liv – her kommer ugens episode af den aktuelle kulturpodcast ‘Citat slut’

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Le Gammeltoft er gået på efterårsferie, men Tony Scott, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner er på plads i studiet til endnu en omgang kultur- og debatsnak i ‘Citat Slut’.

Meget i den offentlige samtale handler i øjeblikket om køn. Men hvorfor, spørger Ditte Giese indledningsvis, og så går samtalen. Vi kommer forbi både TV2’s tv-serie ‘Efterforskningen’ om drabet på Kim Wall, den nye satireflade på DR2, podcasten ‘Mine smukke veninder’ og en meget uhyggelig kælder under Den Frie Udstillingsbygning.

Footer graphics