‘Citat Slut’: Da Meghan mødte Harry – og Poul forlod Ekstra Bladet

Foto: Rita Kuhlmann

‘Citat Slut’: Da Meghan mødte Harry – og Poul forlod Ekstra Bladet

Royalt sammenbrud, mediehistorie og et dansk litteraturikon. Velkommen til Heartbeats’ aktuelle kultur-podcast.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Tony Scott styrer løjerne i dagens podcast med så fast hånd, at Ditte Giese og Kristoffer Zøllner for en gangs skyld overholder talerækken og (næsten ikke) afbryder hinanden.

Først skal sidste uges store medienyhed – at Poul Madsen stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet og tager massageannoncerne med sig ud til storskrald – vendes, hvorefter vi tager forbi årets indtil videre største kulørte skandale, nemlig Meghan og Harrys exit fra det engelske kongehus og efterfølgende parterapi hos Oprah Windfrey.

Og apropos ingenting slutter vi med den animerede DR-portrætfilm, ‘Tove i stykker’, som sætter gang i alt muligt hos Ditte, Tony og Kristoffer.

Footer graphics