Citat slut

‘Citat Slut’: Dagens kulturret er tre ældre mænd, en stammende digter og en opvisning i tv-(u)forudsigelighed

Foto: Rita Kuhlmann

‘Citat Slut’: Dagens kulturret er tre ældre mænd, en stammende digter og en opvisning i tv-(u)forudsigelighed

Barack, Bruce, Woody, Eve og Lasse. I dagens aktuelle kulturdiskussion skal vi forbi en tv-serie, en dokumentar, en digtsamling og en podcast.

Kultur En del af serien:

Citat slut

Heartbeats nye kulturprogram handler om alt det, der foregår omkring dig lige nu. Fra tv-serier og elekronisk musik til teater og kønsdebat.
Værterne er Tony Scott, Le Gammeltoft, Ditte Giese og Kristoffer Zøllner, som tilsammen har været journalister, dj’s, redaktører og værter på medier som Danmarks Radio, Berlingske, Politiken og Euroman.
Der bliver snakket højt og lidt i munden på hinanden, når de fire værter på skift præsenterer en kulturoplevelse, som bliver taget under kærlig behandling.

Le Gammeltoft og Tony Scott er parat bag mikrofonerne, mens Kristoffer Zøllner forsøger at styre dagens kulturdiskussion med hård hånd.

Første punkt på programmet er Netflix-seien ‘Behind her eyes’, hvor U2-Bonos datter, Eve Hewson, spiller psykisk udfordret psykiater-kone i en sand opvisning af plot twists. Dernæst podcasten ‘Renegades: Born in the USA’ på Spotify, hvor ingen ringere end Barack Obama og Bruce Springsteen – som vist ikke behøver nogen nærmere introduktion – taler om sig selv og Amerikas sande tilstand. Og så skal vi også have den store diskussion om, hvorvidt det påvirker vores syn på Woody Allens filmkarriere, at han i HBO-dokumentaren ‘Allen v. Farrow’ igen anklages for overgreb mod sin datter.

Og så slutter vi af med noget så sjældent som en digtsamling skrevet af en stammer, nemlig ‘ssn snnart’ af Lasse Raagaard Jønsson.

Velkommen til.

Footer graphics