Jonas Risvig og Anna Munch

‘Cirkus’: Hvad betyder SMS’en “text me when you get home” for unge kvinder?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’: Hvad betyder SMS’en “text me when you get home” for unge kvinder?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Cirkus’ er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang diskuterer Anna Munch og Jonas Risvig den igangværende debat om kvinders utryghed i det offentlige rum.

Livsstil En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Cirkus lægger ud med at diskutere Text me when you get home-hashtagget, der har trendet på Instagram siden den britiske influencer, Lucy Mountain, startede det. Og så vender ‘Cirkus’ tilbage til brevkassen, der er et sandt cirkus i denne episode. Den handler både om efterskole-kærester og voksnes holdning til ansvar og frihed hos unge. Det leder til Bøllebob, som også er navnet på Annas gamle Build-A-Bear bamse, der måske er blevet blendet??? 

Jonas har desuden medbragt en lille test til Anna, der skal afsløre, om hun er en god klassekammerat, en god ven eller ingen af delene.  

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe og med i studiet er også (vikar) redaktør Emilie With med.

Find mere om
Footer graphics