Jonas Risvig Anna Munch

‘Cirkus’: Alene i vildmarken med Justin Bieber og upassende fulde fædre

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’: Alene i vildmarken med Justin Bieber og upassende fulde fædre

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Cirkus’ får værterne en kontroversiel henvendelse i brevkassen fra en pige, der har haft en uventet oplevelse med sin venindes far.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

I dette afsnit af ‘Cirkus’ bliver der pitchet en helt ny idé, der skal sende Anna og Jonas ud i vildmarken, men ‘Cirkus’-studiet er uenige om, hvem der vil holde i længst tid uden deres telefoner. Jonas og Martha har en nyhed, som skaber røre i studiet. De skal nemlig på optagelse i Jylland og kan ikke være med i sæsonfinalen af ‘Cirkus’, så Anna og Andreas er overladt til at lave en bombe af et afsnit som afslutning på sæsonen.

I brevkassen er der et spørgsmål om ensomhed i coronatid, og så er der en pige, der har skrevet ind om en situation, hvor hendes venindes far i fuldskab bekendte, at han i længere tid har været tiltrukket af hende. Og hvad gør man så lige dér?

Det og meget mere kan du høre i dette afsnit af ‘Cirkus’.

Find mere om
Footer graphics