Jonas Risvig og Anna Munch

Ungdommen overtager ‘Cirkus’-podcasten til sæsonafslutning: “Drama ødelægger selv den bedste fest”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

Ungdommen overtager ‘Cirkus’-podcasten til sæsonafslutning: “Drama ødelægger selv den bedste fest”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Det er sidste episode af ‘Cirkus’ for denne gang. Jonas og Marta er i Jylland, så Anna er i selskab med Andreas og to af sine gode venner.

Livsstil En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Der er fredagsstemning i studiet, selvom det er sidste episode af ‘Cirkus’ i denne omgang. Jonas og Marta er i Jylland, og derfor har Anna overtaget værtsrollen i dagens episode. Hun har derfor taget to af sine gode venner med i studiet, mon de kan erstatte Marta og Jonas? De giver sig i kast med brevkassen, der i dag handler om at blande venskaber til konfirmationer.

Og så har ‘Cirkus’ i dagens anledning udvalgt tre fredagsbangers, der skal sætte gang i din weekend! Lyt med og find ud af, hvad du skal lytte til i aften.

Footer graphics