cirkus

‘Cirkus’ om ciskøn og andre køn: “Hvis en dreng har lyst til at gå kjole, så skal han da bare gøre det”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jonas Risvig og Anna Munch, Foto: Oliver Botfeldt

‘Cirkus’ om ciskøn og andre køn: “Hvis en dreng har lyst til at gå kjole, så skal han da bare gøre det”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Podcasten ‘Cirkus’ er rykket ud af studiet og er taget hjem til vært Anna Munch i Holte for at holde julestue og diskutere kønsdebattens store bølger.

Kultur En del af serien:

Cirkus

Podcasten 'Cirkus' er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.

'Cirkus' er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

Det er blevet jul i ‘Cirkus’-studiet, som hårdt presset er taget hjem til vært Anna Munch for at holde julestue, og i årets julespecial er der lige nogle ting, der skal styr på. Jonas Risvig finder sit køn, og vi taler om, hvordan man håndterer den evindelige familiediskussion, der indfinder sig, lige som den gode julestemning havde lagt sig. I studiet i dag går bølgerne også højt, når der diskuteres køn og ligestilling, hvor der er et kønsregnskab der skal gøres op i podcasten.

Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe – i studiet er redaktør Andreas Saxild med

Find mere om
Footer graphics