‘Bucket List’: Søren Rasted har ikke behov for at få et gravsted

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde

‘Bucket List’: Søren Rasted har ikke behov for at få et gravsted

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har besøg af musiker Søren Rasted til en samtale om dødsangst, at være fyldt 50 og gøre status på sit liv og at have fået meget mere tid sig selv.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Søren Rasted har gjort sig mange tanker om døden gennem sit liv. Hans dødsangst har ændret sig med alderen – og han føler sig bestemt ikke udødelig. Han fortæller blandt andet Le Gammeltoft om en vild oplevelse i en flyvemaskine, der satte voldsomme følelser i gang. Han er også ateist og har ikke brug for et gravsted, når han skal herfra.

På Søren Rasteds bucket list står ‘at rejse’ ikke øverst. Han har set det meste af verden på verdensturnéer med Aqua – og han har ikke noget, han skal bevise overfor andre længere. Gennem de senere år har han givet sig selv mere tid og passet mere på sig selv end tidligere. Så drømmen for ham er et endnu mere simpelt liv, hvor han kun har de ting, han har brug for.

Producer: Rikke Collin

Find mere om
Footer graphics