Inger Støjberg Le Gammeltoft

Inger Støjberg: “Jeg er ked af, at jeg ikke har fået børn. Men jeg ærgrer mig ikke”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Inger Støjberg: “Jeg er ked af, at jeg ikke har fået børn. Men jeg ærgrer mig ikke”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Bucket list’ får Le Gammeltoft besøg af politiker Inger Støjberg for at tale om, hvad hun vil nå, inden hun en dag skal herfra.

Sponsoreret af:
Samfund En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Da Inger Støjberg 4. februar 2021 meldte sig ud af Venstre og blev løsgænger i Folketinget, skabte det overskrifter i alle medier og satte gang i de gule breaking-bjælker.

I dette afsnit af podcastserien ‘Bucket List’ fortæller den mangeårige politiker om tiden op til, at beslutningen blev taget, og hvordan hun samlede sin familie omkring sig, da spørgsmålet om fremtiden blev uundgåeligt.

“Da jeg skulle ud af Venstre, sad min mor og min bror og søster hos mig en hel dag, hvor vi talte det hele igennem. Der var ikke en debat.. for der var jo ikke rigtig et valg. Det var mere “hvad nu?”, og “hvad skal der ske?”, siger Inger Støjberg i samtalen med Le Gammeltoft.

Den 48-årige nordjyde er kendt for at sige sin mening og at dele vandene. Men bag de stålfaste holdninger er et menneske med forventninger og drømme om, hvad livet kan byde på.

I ‘Bucket list’ fortæller Inger Støjberg, hvad hun gerne vil opnå eller opleve, før hun en dag skal herfra.

Hun fortæller også om de børn, hun ville ønske, hun havde fået, om forholdet til sin far, og at hun endnu ikke har fundet meningen med livet.

Find mere om
Footer graphics