Anders Samuelsen vil gerne lære at stå på hænder, før han dør
Radio & podcast
menu-close

Bucket List: Anders Samuelsen vil gerne lære at stå på hænder, før han dør

22. april 2019 | | En del af serien Bucket List

Dagens gæst i det livsfilosofiske samtaleprogram, 'Bucket list', er udenrigsminister Anders Samuelsen.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Første gæst i tredje sæson af ‘Bucket List’ er Anders Samuelsen, udenrigsminister og formand for Liberal Alliance. Anders Samuelsen taler om sit forhold til døden, og hvordan den har været helt tæt på hans familie, allerede før han selv blev født. Han fortæller også, hvordan løb og det at værne om sin fysik spiller en stor rolle for ham i mange aspekter af livet. Han har eksempelvis på sin bucket list et ønske om at lære at stå på hænder – og ligesom med alle andre ting, man gerne vil være dygtig til i livet, tager det mange timer at blive bedre.


Om podcasten: 

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales liv, død, familie, karriere og meget andet.

Du kan lytte til alle tidligere programmer af Bucket List iTunes

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.