Le Gammeltoft og Peter Øvig Knudsen

‘Bucket List med Peter Øvig Knudsen’: “Jeg tror næsten, den er arketypisk, angsten for at miste kontrollen fuldstændigt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List med Peter Øvig Knudsen’: “Jeg tror næsten, den er arketypisk, angsten for at miste kontrollen fuldstændigt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har besøg af forfatter Peter Øvig Knudsen, der netop har udgivet bogen ‘Min mor var besat’ om psykiske lidelser og depression.

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Dagens gæst i ‘Bucket List’ er forfatter Peter Øvig Knudsen. Han har efter sin mors død skrevet bogen ‘Min mor var besat’, hvor han ser sin egen psykiske sygdom dybt i øjnene og meget personligt bearbejder alt det, der følger med. Han har levet med en mor, der i årtier fik ham til at føle skyld og skam. Peter Øvig Knudsen har selv som voksen været indlagt på en lukket, psykiatrisk afdeling med svær depression og blev behandlet med elektrochok.

Sammen med Le Gammeltoft taler han om bogens tilblivelse, oplevelsen af at være sindssyg og om at deale med sin mors dæmoner. Det er livets store spørgsmål, vi taler om, og det er vigtigt for Peter Øvig Knudsen. At tale om alt det, der er så uendeligt svært for os.

Footer graphics