Le Gammeltoft og Jan Grarup

‘Bucket List’: Jan Grarup er altid klar til at rejse med 5 minutters varsel

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

‘Bucket List’: Jan Grarup er altid klar til at rejse med 5 minutters varsel

Eller vælg, hvor du vil lytte

Pressefotograf Jan Grarup har oplevet døden tæt på så mange gange, at han ikke længere er bange for døden. Selvom han konstant rejser ud til alverdens brændpunkter, så skal han også være hjemme hos alle sine børn.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Le Gammeltoft er taget til Østerbro og hjem til pressefotograf Jan Grarup. Han har set hele verden – også de mest grusomme sider af den. Det har sat sine spor hos den prisbelønnede fotograf. Samtalen handler blandt andet om ikke længere at være bange for døden, fordi man har stiftet bekendtskab med den så ofte.

Som garvet krigsfotograf har Jan Grarup altid mere end én kuffert pakket, så han kan være ude af døren indenfor 5 minutter, hvis der sker noget vigtigt ude i verden, som han skal fotografere. For ham er livet der, hvor han befinder sig. Så spørgsmålet er, hvad der står på Jan Grarups bucket list?

Find mere om
Footer graphics