‘Bucket List’: Puk Elgård har engang stukket armen igennem et spøgelse

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rasmus Kahlen

‘Bucket List’: Puk Elgård har engang stukket armen igennem et spøgelse

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har besøg af journalist og tv-vært, Puk Elgård, til en samtale om at have klaret alting selv hele sit liv.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Puk Elgård tror ikke på liv efter døden, men hun har alligevel haft oplevelser, der ikke kan forklares af naturvidenskaben. Som da hun vågnede op og så en mand sidde for enden af sengen midt om natten. Døden har hun haft meget tæt på, idet hun har mistet begge sine forældre. Som barn fandt hun også ud af, at hendes forældre havde mistet en datter – Puks storesøster – som hun aldrig nogensinde havde hørt om.

I ‘Bucket List’ taler Elgård med Le Gammeltoft om et liv, hvor hun altid har klaret sig selv og tjent sine egne penge, om at være bange for næsten alting og ikke mindst at vide helt præcist, hvornår hun er klar til at gå på pension.

Producer: Rikke Collin

Find mere om
Footer graphics