‘Bucket List’: For Cathrine Wichmand har døden og lykkestunderne samme tyngde

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: For Cathrine Wichmand har døden og lykkestunderne samme tyngde

Eller vælg, hvor du vil lytte

Blogger Cathrine Wichmand gæster Le Gammeltofts ‘Bucket list’ til en samtale om bl.a. børn og fertilitet, at gå på den kinesiske mur og drømmen om at fejre guldbryllup en dag.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Cathrine Wichmand er blogger og bruger meget af sit liv på at dele ud af sig selv. Det gør hun til sine læsere og følgere på de sociale medier under aliasset, RockPaperDresses. Hun er dog i højere grad begyndt at tænke over, hvad hun deler, da hun flere gange har ladet det hele komme for tæt på. Da hun var i fertilitetsbehandling, oplevede hun blandt andet at have lyst til at lukke sig inde.

Nu er hun blevet mor og oplever livet på en helt andet måde. Verden er blevet større end egen navle. Hun tænker derfor heller ikke så meget på sin egen død. Nu handler tankerne ofte om alle de bekymringer og følelser, der følger med, når man bliver mor.

På sin bucket list har hun blandt andet en drøm om at gå på den kinesiske mur og at kunne fejre guldbryllup med sin mand. Sammen med Le Gammeltoft taler hun her om døden og livet og alt det indimellem.

Find mere om
Footer graphics