Brian Holm og Le Gammeltoft

‘Bucket List’: Inden lyset slukkes, skal Brian Holm køre på motorcykel tværs over USA

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Bucket List’: Inden lyset slukkes, skal Brian Holm køre på motorcykel tværs over USA

Eller vælg, hvor du vil lytte

Brian Holm er gæst hos Le Gammeltoft til en samtale om at være faretruende tæt på døden som ung og at være glad for at blive ældre – og om drømmen om at krydse USA på motorcykel.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Brian Holm har som tidligere professionel cykelrytter været tæt på døden – med styrt under konkurrencer, der kunne have været endt tragisk for ham. Han har også overlevet kræft. Kort sagt har han haft et hæsblæsende liv, hvor han i kraft af sin karriere aldrig nogensinde har været alene på ferie med sin kone. Det er forudsætningen, når alt sker i høj fart.

Til gengæld blev han involveret i kommunalpolitik i 2013 og har været medlem af Frederiksberg Byråd lige siden for Det Konservative Folkeparti. Han kan godt lide at blande sig – og hvis man vil ændre på tingene, er man nødt til at handle, ifølge ham.

Brian Holm tror på liv efter døden – det har han i hvert fald fortalt sine børn, så det må han hellere holde fast i. Sammen med Le Gammeltoft taler han om alle oplevelserne, der har formet ham og sat både livet og døden i perspektiv.

Producer: Rikke Collin

Footer graphics