Morgenbeats: Tak for ingenting, fremtid, dit upålidelige røvhul

Biler kan ikke flyve, men til gengæld får du masser af mad, god stil og sandheden om mænd og kvinder.

1. Moaaaaaar, jeg er sulten

Godmorgen, det er den første mandag i december, men du er selvfølgelig allerede flad, fordi du brugte alle dine penge på næsehårstrimmere og droner til Black Friday. Men så er det godt, at du har dine aldrig svigtende og klimavenlige morgenbeats, som heldigvis ikke koster andet end et sødt smil og en bjørnekrammer. Restaurant Mother i Købyen har også luret den og tilbyder fra 2. til 19. december et måltid mad til kun 25 kroner, hvis man kan fremvise et gyldigt studiekort. ‘Godt mæt’ hedder initiativet og udover at stoppe noget fuldfoder i de unges slunkne maver, er der også et politisk budskab gemt i det billige måltid –  nemlig at sætte fokus på, at København er blevet så dyr en by, at unge på SU kan have svært ved at få råd til at spise ordentligt, så de i stedet må hjem til mother.

2. Kobøjderstøvler

Vi skal hilse fra Heartbeats’ egen podcastredaktør, Andreas Saxild og sige, at det eneste han ønsker sig til jul er et par ægte, testosteronudstrålende, praktiske par cowboystøvler. Rock on, dude!

3. Fremtiden er aflyst

Her har vi i 37 år gået og ventet på flyvende biler og androider, der drømmer om elektriske får, men nu er det endegyldigt for sent. Fremtiden er aflyst. Hvis du husker den indledende scene til Ridley Scotts mesterlige ‘Blade Runner’ fra 1982, vil du også huske den indledende tekst, hvor kameraet panorerer over skyskrabere, neonskilte og svævende Elon Musk-våde-drømme: ‘November 2019’. Sådan skulle det altså se ud, og i stedet må vi leve med en diesellugtende Opel Astra og en elcykel med fladt batteri. Tak for ingenting, fremtid, dit upålidelige røvhul.

4. Risotto to die for

Risotto

Nu kan det godt være, at risengrødsfundamentalisterne kommer rendende med deres høtyve og træskeer i julens allerhelligste navn og agiterer for, at der kun findes én grød i december. Men vi anbefaler nu alligevel sødmælkssjappens overmand, risottoen, nærmere bestemt den variant, de laver på den nye bistro Polly på Gl. Kongevej 96 – en søster til restaurant Frank. De åbner på onsdag og serverer syv retter for 395 kr., men vi har allerede haft en mundskænk ude, og nu rabler vedkommende ikke om andet end den skide risotto med trøfler og mascarpone. Knageme god, skulle den være.

5. Fucking owned, dude

Der er noget ret bongagtig over at se på folk, der bliver owned på internettet, det ved vi godt. Men når det handler om en snobbet englænder i Europa Parlamentet, som får tørt på i fuld offentlighed, er det alligevel voksent nok til at gå an, aight? Vi fryder os over, hvordan denne kålhøgne slipsefar, Robert Rowland fra Brexitpartiet, i ovenstående klip bliver ydmyget i sit forsøg på at devaluere kollegaen Molly Scott Cato. Som en kollega sagde: Man skal altid kende svaret, når man stiller sådan et spørgsmål.

6. Lyt nu bare for helvede!

Og så slutter vi af med denne lille video som på 1 minut og 41 sekunder opsummerer alt det, menneskeheden nogensinde har haft brug for at vide om forskellene på mænd og kvinder. Den er ikke ny, så er det sagt, men det er simpelthen så ligegyldigt, for når du er færdig med dette tidløse mesterværk, vil du, kvinde, aldrig mere føle dig følelsesmæssigt ikke-rummet, og du, mand, vil aldrig nogensinde igen opleve den dér mandede, halv-stupide ikke-tilstrækkelighed à la hvorfor-er-hende-kællingen-altid-så-skide-sur. God mandag derude.

Find mere om
Footer graphics