Mikael Møller
PR-foto: Heide Kraenzlein

Moi Caprice-forsanger med ny musik: Michael Møller flirter med folkemusikere på ny ep

Michael Møller har altid været produktiv. Han har netop udgivet nyt album med moi Caprice, og nu er han igen aktuel med EP’en ‘Everything Is New Tomorrow’.

Siden han i starten af 1990’erne kom fra Aalborg til København, har den i dag 43-årige Michael Møller været en af de mest kreative og nysgerrige sangskrivere på den københavnske musikscene. Fem album er det blevet til med moi Caprice, to som soloartist og foreløbig tre som forsanger i The Mountains. Foruden Møllers aktiviteter som underviser i sangskrivning på Rytmisk Musikkonservatorium.

Og nu – få måneder efter udgivelsen af moi Caprices comeback-album ‘Becoming Visible’ – ser et nyt Møller-projekt dagens lys. Michael Møller & Foreign Lands er et samarbejde mellem sangeren og en række danske folkemusikere, som opstod på SPOT Festival i 2012. Bandet kombinerer elementer fra dansk folkemusik med æstetikken fra moderne indie “i en mørktonet eklektisk smeltedigel,” som det så fint hedder. Samarbejdets fælles debutudgivelse, ‘Burning Waltz’, udkom i april 2017, og nu følger så EP’en ‘Everything Is New Tomorrow’.

Møllers soloprojekt ‘A Month of Unrequited Love’ indbragte ham en Danish Music Award som årets innovatør og en Steppeulv som årets komponist i 2012. Foreign Lands indeholder medlemmer fra bandet Svøbsk, som er et af de mest anerkendte navne på den danske folkemusikscene med flere plader bag sig og koncertaktivitet i både ind- og udland.

Footer graphics