martin kongstad
Foto: Petra Kleis

Mere bearnaise: Martin Kongstad rykker til Heartbeats med populært radioprogram

‘Bearnaise er dyrenes konge’ genopstår og sender første gang 26. december på Heartbeats.

Spændingen kan udløses. Det tidligere Radio24syv-program ‘Bearnaise er dyrenes konge’ med Martin Kongstad som vært har fundet en ny havn. Fremover vil programmet blive sendt som fast, ugentlig podcast lige her på Heartbeats.

Første podcast ud af en række på 10 programmer sendes anden juledag 26. december.

“Der var lykkeligvis flere mediehuse, som var interesseret i at overtage Bearnaise, og jeg valgte Heartbeats, fordi jeg følte mig hjemme, og fordi det gennem dem bliver muligt at høre podcasten gratis. Jeg ved, at der står en masse kokke og lytter, når de bakker op, og det var vigtigt for mig, at de kunne blive ved at høre med,” siger Martin Kongstad.

Velkommen til

Heartbeats-stifter og CEO, Le Gammeltoft, er glad for at kunne byde programmet velkommen i folden.

“Lige så kede, vi var over, at Radio24Syv måtte lukke, lige så lykkelige er vi over nu at kunne byde et af vores yndlingsprogrammer indenfor hos Heartbeats. Vi er sikre på, at Martin Kongstad og ‘Bearnaise er dyrenes konge’ vil føle sig hjemme hos os og vores lyttere,” siger hun.

‘Bearnaise er dyrenes konge’ vil fortsat kredse om restaurantbesøget, hvor Martin Kongstad inviterer en aktuel person på middag, hvorefter maden anmeldes efter 13-skalaen, indtalt af skuespiller Claes Bang.

Footer graphics