Foto: Netflix

Forbered dig på noget meget mærkeligt: Skaberne af ‘Game of Thrones’ står bag mystisk ny Netflix-serie

Traileren til mordgåden ‘3 Body Problem’, som kommer på Netflix til marts, er landet. Og den ser vild ud.

Netflix har netop offenliggjort traileren til deres stort anlagte ‘3 Body Problem’ på techmessen CES i Las Vegas. Serien er skabt af det rutinerede trekløver, David Benioff, D.B. Weiss og Alexander Woo, som stod bag ‘Game of Thrones’.

Uden yderligere sammenligning må man konstatere, at serien ser ud til at blive cirka lige så blodig.

‘3 Body Problem’, som er baseret på den kinesiske forfatter Liu Cixins roman af samme navn fra 2008, udspiller sig i 60’ernes Kina og nutidens New York, hvor man følger en gruppe videnskabsmænd og en uortodoks detektiv i opklaringen af det, der kaldes menneskehedens største trussel nogensinde.

Hvad det er, ved man ikke. Men noget ondt, som ser alt og på mystisk vis slår verdens bedste videnskabsmænd ihjel, en efter en.

“Whatever it is, it is watching. And listening,” som det lyder i traileren – der for øvrigt bæres frem af en særdeles dyster versionering af Radioheads ikoniske sang ‘Everything in its right place’.

Baseret på traileren kan man roligt forvente sig et episk mordgåde-drama, som transcenderer både tid og sted på en såkaldt mind boggling måde, der vækker mindelser om både ‘Interstellar’, ‘Tenet’ og ‘Westworld’. Serien har otte afsnit og lander 21. marts.

Find mere om
Footer graphics