Pernille Krog Mogensen

3 anbefalinger: Elektroniske legender, det københavnske vækstlag – og lidt rock

Radiovært Pernille Krog Mogensen anbefaler tre navne, du ikke må gå glip af.

Vores vært her på Heartbeats, Pernille Krog Mogensen skal dette år fungere som resident DJ på scenen Apollo. Hun spiller op mellem de forskellige artister, på den elektronisk orienterede scene. Hvis man er fast lytter af Pernilles program her på kanalen, Mango Drive, vil man vide at det også er indenfor den elektroniske scene, at hun er på absolut hjemmebane.

Her kan du se hvornår Pernille spiller på Roskilde

  • Massive Attack

Jeg har set Massive Attack live en del gange efterhånden og de er ALTID fede. Det er tungt og alvorligt og dødsensseriøst på den fede måde, og så har de lavet nogen vilde, vilde numre gennem årene.

  • Fever Ray

Jeg har ligeledes set Fever Ray live mere end én gang allerede, men ikke to shows er ens. Karin Dreijer er for vild, og det nye liveshow er nok lidt knald eller fald – enten er man til det, eller også er man ikke. Der kommer til at være fuld knald på alting, og jeg glæder mig vanvittig meget til at synge med på “Keep The Streets Empty For Me” fredag nat, lige efter Massive Attack.

  • HVAD

Danske HVAD aka Hari Shankar Kishore er ganske enkelt ret fantastisk. Han er i ordets bedste og sandeste forstand en ener, og det er super sejt booket. Man ved aldrig hvad man får med Hari bag rattet, udover en på opleveren, så der er mødepligt på Gloria fredag kl. 18.00.

Og glem ikke:

Nick Cave, Ø (Phase), Nihiloxica, Regelbau og selvfølgelig Eminem bør også fremhæves. Nick Cave er en no-brainer, Ø er noget af det eneste tunge techno på programmet, men til gengæld noget af det mere solide af slagen, Nihiloxica bliver enten mega fedt eller mega irriterende, Regelbau-crewet fra Århus leverer altid en skøn skøn fest og Eminem er bare en sygt dygtig rapper, end of discussion.

Det semi-nye tiltag Klub Rå er også ret fedt, og byder i år på navne som Astrid Sonne, Lotic, KhalilH2OP, Faka, Ena Cosovic og Troels Hass fra Percy samt en del interessante artist talks. Der skal jeg helt sikkert forbi; det er intimt og skævt og optursagtigt.

Lyt her til alle afsnit af Mango Drive på iTunes, og bliv belært i elektronisk musik.

Footer graphics