Foto: Shutterstock

‘Better Call Saul’-stjerne spiller rolle i remake af verdens dårligste film

Bob Odenkirk, bedre kendt som Saul Goodman, bekræftede i går aftes på sin Twitter, at han spiller med i remake af ’The Room’

Der har længe floreret rygter om, at der var et remake af kultklassikeren ’The Room’ på trapperne. Nu er det blevet bekræftet. I går skrev Bob Odenkirk, kendt som advokaten Saul Goodman i ’Breaking Bad’ og ’Better Call Saul’, på sin Twitter, at han spiller med i det nye remake.

Ifølge rygterne er det foreningen Acting for a Cause, der står bag projektet, en forening, som støtter velgørende formål. Ifølge variety.com skal overskuddet gå til foreningen ’amfAR’ der arbejder med at samle penge ind til AIDS-forskning.

Acting for a Cause delte også de første billeder fra den nye film på deres Instagram i går. Angiveligt skulle stort set hele filmen være filmet foran et såkaldt greenscreen, så man via computergrafik kan komme så tæt på den originale film som muligt.

‘The Room’ havde premiere i 2003 og var hverken en succes hos anmelderne eller biografgængerne. Den blev et kæmpe flop og er flere gange blevet kåret til den dårligste film nogensinde. Det har dog ført til, at den har fået kultstatus, og flere mindre biografer er også begyndt at køre med særfremvisninger af filmen.

Det er også noget skaber og hovedrolleindehaver af ’The Room’, Tommy Wiseau, har omfavnet. Han har turneret rundt til disse mindre fremvisninger og holdt foredrag og spørgetimer inden visningen, og på den måde har han formået at tjene fine penge på verdens dårligste film.

Selvom der er tale om én af de mest populære og roste skuespillere i Hollywood lige nu i Bob Odenkirk, er det dog ikke klart, om den nye film vil forsøge at forbedre den originale, eller om skuespillerne vil forsøge at være tro mod den mekaniske og overspillede skuespilspræstation fra 2003-versionen.

Bob Odenkirk skriver i hvert fald selv på sin Twitter, at han forsøgte at sælge hver en linje, så godt han kunne, og han havde “a blast”, mens han gjorde det. Så noget tyder på, at de ikke er bange for at læne sig ind i den fjollede og dårlige vibe, der gjorde den oprindelige film så særegen.

Footer graphics