‘Ting der findes’: “Det er lidt mere konsekvensløst at falde på en græsplæne end ude på gaden”

‘Ting der findes’: “Det er lidt mere konsekvensløst at falde på en græsplæne end ude på gaden”

Mange menneskers yndlingsduft er duften af friskslået græs. Intet er bedre end at sætte sine bare tæer på en nyklippet, duftende græsplæne. De grønne strå er omdrejningspunktet i dagens afsnit af ‘Ting der findes’.

Livsstil En del af serien:

Ting der findes

Lars Plenge Høier og Jakob Jessen vender din hverdag på vrangen. Meget af det du ser, bruger og oplever, er ting du ikke tager notits af. Gennem podcasten vil de udfordre det trivielle, og gøre det, du ikke skænker en tanke, relevant og interessant.

Er græsset altid grønnere på den anden side? Hvad vil det konkret sige at bide i græsset? Det undersøger værterne Lars Plenge Høier og Jakob Jessen blandt andet i dette afsnit af ‘Ting der findes’. Hvad siger det egentlig om mennesker, der altid slår og klipper deres græs perfekt? Hvem er det, der køber økologisk græs? Og hvorfor bliver granvoksne mænd så nostalgiske, når snakken falder på græsplæner?

Med udgangspunkt i en faktatekst, en reklametekst, et digt og en tekst om symbolik, forsøger de at svare på alle spørgsmål, som de og du måtte have om de grønne strå.

Find mere om
Footer graphics