Lars Plenge Høier og Jakob Jessen

‘Ting der findes’: “Badet er en begivenhed”

‘Ting der findes’: “Badet er en begivenhed”

Er det så let at stille sig ind under en bruser? Hvad kan vi bruge badet til – andet end at blive rene? Det er tid til at rense kroppen og sindet i denne episode af ‘Ting der findes’.

Livsstil En del af serien:

Ting der findes

Lars Plenge Høier og Jakob Jessen vender din hverdag på vrangen. Meget af det du ser, bruger og oplever, er ting du ikke tager notits af. Gennem podcasten vil de udfordre det trivielle, og gøre det, du ikke skænker en tanke, relevant og interessant.

Nogen går i bad om morgenen, andre om aftenen. Vi renser os selv med badet. Det kan skylle vores slemme tanker væk, hvis man skal tro en nisse fra en af 90’ernes julekalendere. Men er badet virkelig så godt til at få dine dystre tanker skyllet rene? Kan det passe, at du bare kan gå under bruseren, og så forsvinder alt det uhyggelige?

Badet har gennem tiden været et statussymbol og en kilde til renhed. Men efterhånden er det ikke noget, man blærer sig med mere. For hvis du ikke har været i bad, er du jo bare ulækker.

Værterne Lars Plenge Høier og Jakob Jessen vender badet op og ned i denne episode af ‘Ting der findes’ og giver dig ammunition til at tackle badets normer og rituelle rensning.

Find mere om
Footer graphics