Simon Jul

‘Bucket List’: Simon Jul har kun to uafprøvede ting stående på sin ‘Bucket List’

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: Simon Jul har kun to uafprøvede ting stående på sin ‘Bucket List’

Eller vælg, hvor du vil lytte

Komiker og glad for kvalitetskød. Simon Jul kaster sig over lidt af hvert, det er ikke med vilje, han er bare nysgerrig på mange ting. For eksempel har han ejet en limousine.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Simon Jul er radio- og tv-vært, komiker, musiker og meget mere. Han er i dag vært på programmet ‘Bæltestedet’ på Radio24syv. Han kaster sig dog jævnligt over nye projekter – senest den økologiske slagterbutik Spis min gris.

Simon Jul mener selv, at de mange projekter skyldes hans helt grundlæggende nysgerrighed til livet – noget der til tider også har kastet ham ud i nogle lidt skæve og mindre succesfulde projekter. Netop på grund af denne nysgerrighed, har han også allerede udlevet mange af sine drømme for livet – der er dog stadig et par store ting på listen, blandt andet at få børn. Lyt med i denne uges ‘Bucket List’ med Simon Jul.

Footer graphics