Nagieb Khaja

‘Bucket List’: For Nagieb Khaja er døden altid aktuel. Den er en del af hans arbejde

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: For Nagieb Khaja er døden altid aktuel. Den er en del af hans arbejde

Eller vælg, hvor du vil lytte

Nagieb Khaja har altid en klump i halsen, når han står i Kastrup lufthavn og skal rejse væk igen, fordi døden er så aktuel i hans arbejde som krigskorrespondent og journalist i verdens brændpunkter.

Sponsoreret af:
Samfund En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Denne uges gæst er Nagieb Khaja. Nagieb er uddannet journalist og startede sin karriere som medskaber på DR-julekalenderen ‘Yallahrup Færgeby’. Siden blev han ansat på TV2 Nyhederne. Som udsendt for TV2 har han rejst til alverdens brændepunkter og stod ansigt til ansigt med døden, da han i 2008 blev kidnappet efter et interview med Taliban oprørere i Helmand-provinsen. Efter et par år hos TV2 valgte Nagieb at blive freelancer og har siden dækket krigene i Syrien, Afghanistan og Gaza. Han har blandt andet produceret dokumentarfilm for Al Jazeera og Vice og har senest skrevet en række artikler til Politiken efter sin seneste tur til Syrien.

Nagieb Khaja fortæller i denne uges ‘Bucket List’ om, hvor han finder modet og lysten til sit arbejde og om, hvordan kroppen reagerer på at være i livsfare.

Find mere om
Footer graphics