Cecilie Lassen
Radio & podcast
menu-close

Bucket List: Cecilie Lassen

19. juli 2017 | | En del af serien Bucket List

Balletstjerne Cecilie Lassens liv ændrede sig drastisk for 4 år siden, da en alvorlig hofteskade var enden på hendes karriere som balletdanser.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, ved at bede sin gæst skrive en såkaldt Bucket List. En liste over, hvad man gerne vil nå før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet.

Denne uges gæst er tidligere balletstjerne Cecilie Lassen, hvis liv ændrede sig drastisk for 4 år siden, da en alvorlig hofteskade var enden på hendes karriere som balletdanser på Det Kongelige Teater – rammerne om hendes liv siden 1989. De sidste 4 år har Cecilie arbejdet som model, blogger, designer, som smagsdommer på DR2 og senest som dommer i talentprogrammet Danmark har Talent.

cecilie

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.