Helle Thorning-Schmidt og Le Gammeltoft

‘Bucket List’: Helle Thorning-Schmidt behøver ikke længere være i total kontrol

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: Helle Thorning-Schmidt behøver ikke længere være i total kontrol

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har besøg af tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, til en samtale om livet efter politik, kærligheden til familien, religion og alt derimellem.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, gæster Le Gammeltofts ‘Bucket List’. Selvom Thorning er ude af politik, spilder hun ikke tiden. Tværtimod. Hun er blandt andet i gang med at starte en virksomhed, der arbejder for at få flere kvinder i bestyrelser. For de findes derude – og det vil hun være med til at vise.

Som den første kvindelige, danske statsminister var hun en slags prøvekanin for sit køn og har taget imod en del kritik og slag, som kvindelige statsministre efterfølgende formentlig ikke skal igennem. Selvom Thorning er stolt af, hvad hun har opnået i sit politiske liv, er det også med en vis lettelse, at det nu er et overstået kapitel. Efter at have været direktør for Red Barnet i tre år, har hun netop forladt posten. Hun vil gerne lave mere bestyrelsesarbejde og engagere sig på andre måder end politisk – og der er stadig masser af ambitioner.

Selvom hun ikke har en decideret bucket list, drømmer Helle Thorning-Schmidt om at blive mormor, se Dolly Parton spille live, rejse uden at have arbejde som formål på turen, samt at nå alle de ting, hun aldrig fik tid til i sin politiske karriere. Det bliver til en samtale med Le Gammeltoft om liv og død, religion, livet efter politik, kærligheden til familien og alt derimellem.

Find mere om
Footer graphics